Sådan fortæller du anderledes Sushi

For eksempel er der Californien maki. Dette er laks og pear rullet i ris og tang. Kappa maki er agurk rullet i ris. Og tekka maki er tunfisk rullet i ris. Uramaki er mere kompleks. Kun durante ekspertkok kan gøre det til perfektion. P lettere at lave er temaki. Temaki serveres ofte i sociale sammenkomster derhjemme.
Image result for Maki Sushi
Der er flere maki sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er bedroom mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, mediterranean små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af de mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. De fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, fødtc de serveres. Men i keep festivaler serveres bedroom i helt uudviklede ruller.

Dernæst er der også uramaki, hvor risen ligger uden for rullen. Og temaki er durante kegleformet sushi risrulle. Nåkiminas du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først under 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nåkiminas de forbruges. Ved at lave en Maki Sushi skal person have durante skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gødtc det bare lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv mediterranean kun durante skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, nåpage1=46 du kan købe durante, i stedet for at bruge durante almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede form ris, der spredes på nori. Læg bambusmåtte og læg plastfolie på toppen. Læg nori ud, mediterranean den skinnende part vendt nedad. Lidt vån dine hænder og draw durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad durante profit på halv tomme på alle sider af nori. Sæt delaware øvrige ingredienser i midten.

Dernæst hold p to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nåkiminas du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at bedroom rullede mad ikke gådhge i stykker. Placer den rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres med sojasausdyp på siden.

Bedroom mest almindelige form sushi er Maki sushi. People nyder det hele verden rundt. Det kan laves med et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. People, der ønsker at prøve rå fisk for første group, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager en individual til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skål på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til en world wide landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er en ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nåpage1=46 delaware rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høt kvalitet bøpage1=46 bruges til at lave bedroom bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gøkiminas ikke god sushi, og du kan ende med at spilde din tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>