Botox – Vad är det?

Botox är skapat för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan anpassas för behandling av exempelvis problem med svettningar på händer och fötter.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, få bortarga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Göteborg Estetik | Botox Göteborg

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.När du behandlar med Botox göteborg i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox Göteborg pris

Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.

Du kan exempelvisgörabotox kråksparkar,botox glabella eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som går att behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Ni diskuterar vilket område du önskar görabehandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkeninjicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox injektion – Procedur?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedanhar du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenomproceduren, pris och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botoxtidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

När kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>